Yoga/Pilates

Een fijne les voor je hele lichaam waar de yoga en pilates op een fijne manier wordt gecombineerd. De aandacht gaat naar het versterken van je Hara/ Powerhouse.  Elke vrijdagochtend van 9:00 tot 10:15.

Pilates is een bewegingsmethode om het lichaam in evenwicht te brengen zowel lichaam en geest, ontwikkeld door Joseph Pilates. Je voert de oefeningen op een gecontroleerde en goede manier uit m.b.v. je ademhaling en laat heel bewust de juiste spieren werken. Pilates richt zich vooral op het activeren en trainen van het “powerhouse”. Het “powerhouse” wordt gevormd door de diepliggende buikspieren, de bekkenbodemspieren en de stabiliserende rugspieren rond de wervelkolom.  Pilates is een pittige work-out voor een betere houding, versterken van je buik,bekkenbodem en rugspieren.

Yoga/Pilates bij Sas-Ki is  met aandacht voor de basis, een goede uitvoering van de oefeningen vormt deze basis. Je ontwikkelt langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam. Yoga/Pilates kan door iedereen beoefend worden.