Do-In Dans-Ki

Do-In Dans-Ki laat je bewegen en dansen door de 5 elementen: Hout, Aarde, Water, Vuur en Metaal.
Bij elk muzieknummer doe je 3 tot 4 bewegingen die je gaat herhalen. Belangrijk is dat jij vrij kan en mag bewegen door de hele ruimte, je comfortabel voelt om naar binnen te durven gaan en vanuit de beweging die ik aangeef zelf verder gaat bewegen en tot dans komt. Ieder op zijn eigen manier. En dat je deze ervaring mee mag nemen je dagelijks leven in. Zodat je je letterlijk en figuurlijk vrij kunt bewegen.
In deze dansende Do-In Yoga les ben je van je mat af, uit je comfortzone geschud om misschien nieuwe mooie dingen bij jezelf kunt ontdekken. Het doel is dat je plezier toe mag laten en vanuit dat plezier in beweging komt. Zo komt er (weer) speelruimte in je leven en kun je gaan ontdekken door je over te geven aan het moment. Na afloop voel je weer alle energie stromen en kun je met een blij gevoel van je dag genieten. Deze beweging/dansvorm heb ik zelf ontwikkeld door mij meer te verdiepen in de 5 elementen, hun beweging en dit te vertalen op een muzieknummer. Je start altijd met een  rustige warming-up waarna we de bewegingen meer gaan versnellen en weer laten vertragen en sluiten af met een cooling down en meditatie.

Het is ook mogelijk een Do-In Dans-Ki te organiseren bij jou in de buurt. Neem contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden.